Huur de mooiste vakantiewoningen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiewoningen te huur

De Elzas ligt in het oosten van Frankrijk en grenst aan Luxemburg, Duitsland en Zwitserland. In de Elzas spreekt men zowel Frans als Duits. De hoofdstad is Straatsburg. Andere bekende steden zijn Colmar, Mulhouse, Wissembourg en Saverne. Het is alom geweten: de wijnen uit de Elzas hebben een uitstekende reputatie. Denk maar aan de Riesling, Gewürztraminer, Sylvaner, Pinot noir, Pinot gris en Pinot blanc. Maar de lokale keuken mag zeker niet onderdoen. Probeer zeker eens de Choucroute (zuurkoolgerecht), Bäckeoffe (stoofpotje van vlees en groenten) of Munsterkaas. Ook natuurliefhebbers komen in de Elzas ruimschoots aan hun trekken. Je vindt er dichte bossen, uitgestrekte parken en mooie tuinen. Tenzij oude huizen, charmante dorpjes en middeleeuwse kastelen je meer kunnen bekoren? De Elzas biedt voor elk wat wils! 

Wil jij er ook naartoe? Boek dan snel je vakantiehuis in de Elzas! Ontdek onze ruime waaier aan vakantiehuizen in de Elzas: charmante chalets, authentieke boerderijen, ruime vakantiewoningen,... Bij ons sla je je slag ongetwijfeld!

Ook in de verschillende departementen van de Elzas bieden we tal van vakantiehuizen. De streek is onderverdeeld in de Bas-Rhin en de Haut-Rhin. 

Waar wacht je nog op? Boek snel je ideale vakantiehuis in de Elzas!

Relaxhomes netwerk